Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Резец – Лешникотрошачката – 13 см

7,50 лв.

Детайлен пластмасов резец – Лешникотрошачката – идеален за приготвяне на бисквитки и сладки, солени, шоколадови и желирани лакомства и декорации от фондан, марципан и гъмпейст.

4 налични

Детайлен пластмасов резец – Лешникотрошачката – идеален за приготвяне на бисквитки и сладки, солени, шоколадови и желирани лакомства и декорации от фондан, марципан и гъмпейст. Размер: 13 см x 5,5 см x h2 см

Код: 0255045 Категории: , , , Етикет: GTIN: 8024622029838

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop