Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Комплект резци – Балетна обувка и Балерина – 2 бр

7,20 лв.

Комплект от 2 бр пластмасови резци, идеални за приготвяне на бисквити и сладки, солени, шоколадови и други сладки и солени лакомства!

4 налични

Комплект от 2 бр пластмасови резци, идеални за приготвяне на бисквити и сладки, солени, шоколадови и други сладки и солени лакомства! Размери: Балерина 5 x 9,5 x 2,2 h cm – Обувка 9 x 4,5 x 2,2 h cm

Код: 0255196 Категории: , , Етикет: GTIN: 8024622069773

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop