Untitled Document
ВАШАТА КОЛИЧКА
VirtueMart
Количката Ви е празна.

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
НОВИ ПРОДУКТИ ХЕЛОУИН и ЕСЕН Коледа и Зима ФОНДАНИ и МАРЦИПАНИ СЛАДКАРСКИ БОИ и ОЦВЕТИТЕЛИ Сватбен сезон 2023 Св. Валентин и Романтика Великден и Пролет Лято и Море Захарна дантела Есенции и Аромати Шоколади и Кувертюри Глазури и Пълнежи Съставки и Смеси Декорации Кутии и Торбички Мъфини и Кексчета Форми за печене Инструменти Материали Пошове и Накрайници Резци Текстурни подложки Молдове за бонбони Силиконови молдове Щампи и Шаблони Книги, Списания и DVDs Рожден ден Бебешки и Кръщене Детско парти Зайчето Питър Балерина парти Ние сме Русалки Приказни Феи Парти за Принцеси Пиратско парти Динозавърско царство Космическо парти Коли, Влакчета, Камиони Сафари парти Морски свят Домашни любимци Животните от фермата Лешникотрошачката ПАРТИ ЦЕНТЪР ПРИНТ ЦЕНТЪР ХОБИ и КРАФТ НОВИ ПРОДУКТИ 2023

Изгубена парола?
Забравено потр. име?
Нямате акаунт? Регистрирайте се

Условия за ползване

 

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между JobsOffBorders ( Джобс Офф Бордърс, ЕИК 200170081), наричан по надолу - Доставчик от една страна и потребителите на сайта www.aromashouse.com. JobsOffBorders е дружество, надлежно регистрирано съгласно разпоредбите на Търговския закон, с централен офис: град София 1000, район Средец, ул. Неофит Рилски 58.

Съдържанието на материалите в уебсайта " aromashouse.com" е интелектуална собственост на "JobsOffBorders" и не може да бъде копиранo и/или използванo за комерсиални (или други) цели без изричното позволение на "JobsOffBorders". С цел създаването на Новина или споделяне на информация относно наш материал е разрешено единствено взимането на първия абзац на съответният материал и поставяне на задължителна препратка към сайта на aromashouse.com

ПОЛЗВАЙКИ КОЯ ДА Е ОТ УСЛУГИТЕ И / ИЛИ УЕБСАЙТА, ВИЕ УДОСТОВЕРЯВАТЕ , ЧЕ СТЕ ПРОЧЕЛИ И ПРИЕМАТЕ НАСТЯЩИТЕ ОБЩИ УСЛОВИЯ, И ТЕ СА ВАЛИДНИ ПРИ ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ И / ИЛИ УЕБСАЙТА. АКО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА СЕ ОБВЪРЖЕТЕ С ТЯХ, МОЛЯ ДА НЕ СЕ РЕГИСТРИРАТЕ И/ ИЛИ ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ САЙТ.

Тези условия обвързват всички потребители.

ОСНОВНИ ПОЛОЖЕНИЯ

На сайта Доставчикът публикува информация относно:

а. описание на основните характеристики съгласно посочената от производителя информация и реално изображение на всяка стока;

б. продажната цена, с включен ДДС, както и тарифа за стойността на куриерските или транспортните разходи, невключени в цената на стоките, свързани с тяхната доставка;

в. информация за начините на плащане, доставка и изпълнение на договора;

г. правото на Потребителя и условията и начина за упражняването му да се откаже от договора и условията, при които стоката може да бъде върната, с изключение на случаите, уредени от Закона за защита на потребителите;

д. всякаква друга информация, която доставчикът е длъжен съгласно българското законодателство да предостави своевременно на Потребителя преди закупуването на стоката от Потребителя.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Поръчка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. Офертите съдържат кратко описание на продукта и / или името на производителя, снимка и цена. Посочената цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС. В посочената цена на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При приемане на заявката, към цената на поръчката се добавя и цената за доставка и разходите по плащане, ако има такива.

За да получи правото да извършва валидни заявки за закупуване на предлаганите Потребителят трябва да попълни данните в посочената регистрационна форма. Регистрацията е безплатна и има силата на договор за предоставяне на услугата , с произтичащите от това права и задължения. С акта на регистрацията си Потребителят изразява „онлайн” съгласие с настоящите Общи условия, с което се счита за обвързан с клаузите им. От момента на обвързване на Потребителя с клаузите на настоящите Общи условия, възниква възможността същият да извършва валидни заявки за закупуване на стоките предлагани чрез сайта.

При извършване на регистрация и/или поръчка, потребителят посочва основните данни, съобразно дадените в уебсайта опции, като следните данни са задължителни: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от потребителя поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва Доставчика със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

Извършването на конкретна покупка става от поръчка и минава през няколко етапа, включващи добавяне на продукта в кошницата, въвеждане на изискуемите данни за количество, адрес на доставка, избор на метод за плащане и изпращане до доставчика на поръчката/заявката за закупуване на избраните продукти.. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема за равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона "Поръчай", потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Доставката на стоките се извършва посредством лице упъномощено от Доставчика или чрез куриерска фирма, наета от Доставчика, на адрес, посочен от потребителя.

Потребителят се задължава лично да приеме и заплати поръчаните продукти или да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера, до поискване от потребителя, и се доставя повторно при условията, посочени в т.10 от настоящите Общи Условия. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. При предаване на стоката Потребителят или третото лице - представител на Потребителя, подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката.

Цената по предходния член и разходите за доставката се заплащат посредством наложен платеж ( ако не уговорен друг начин на заплащане), като Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока, както и куриерските или транспортните разходи, невключени в тази цена, свързани с нейната доставка.

Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка и транспорт, на посочения от Потребителя адрес за доставка, в достатъчен според обстоятелствата срок. Конкретните срокове, в които се доставят поръчаните продукти, са указани на уебсайта.

В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

Срокът за доставка на наличните артикули е от 1 до 2 работни дни (за по-малки населени места може да отнеме и до 3 работни дни), след потвърждението на поръчката.

ОБРАБОТКА НА РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА СУМИ

Срокът за обработка на рекламации,  замяна на стоки и връщане на суми е до 3 работни дни, след подаване на рекламацията.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи: а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта; б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането; в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена; г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55,ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка, като ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта (при наличие на такава) или относимите законови разпоредби. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта за продукта от производителя, то той се обръща директно към сервизите, посочени в картата. Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта продуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

ОСНОВНИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА СТРАНИТЕ. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА . ОГРАНИЧЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ

Доставчикът се задължава да прехвърли на Потребителя фактическата власт на закупената стока след получаването от страна на Доставчика или на негов представител на покупната цена на конкретната стока; да достави в срок заявената за покупка стока; да полага дължимата грижа за изпълнение на своите задължения.

Доставчикът има право:

а. да поставя електронни препратки към други Интернет страници и ресурси за продажба на стоки и предоставяне на услуги от трети лица, включително електронни препратки, сочещи към други уебсайтове и в потребителския профил;

б. да изпраща до Потребителя нюзлетър-и (newsletters), за получаването на които Потребителят се е абонирал;

в. да събира и използва информация относно своите потребители, когато същите се регистрират, която може да включва име, презиме, фамилия, адрес, професия, пол, възрастова група, телефон, електронен пощенски адрес за кореспонденция и всяка друга информация, която се предоставя при регистрацията и всяка друга, която се въвежда или предоставя при заявяване, получаване или използване на предоставяните от доставчика услуги, участване в промоции, томболи и състезания, попълване на анкетни карти, въпросници, формуляри и други, като Доставчикът ще използва същата при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни.

Доставчикът:

а. полага грижа информацията в магазина да се поддържа винаги вярна и актуална, но не гарантира за достоверността и пълнотата на същата;

б. не носи отговорност за непредоставяне на достъп до магазина, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа Интернет;

в. не гарантира, че достъпът до магазина ще бъде непрекъсваем, навременен, сигурен и свободен от грешки, доколкото това е извън възможностите, контрола и волята му;

г. доколкото не разполага с възможността да променя, контролира или по друг начин влияе върху качеството и годността за употреба на заявените от

 

 

 
8.50 BGL


10.00 BGL


27.50 BGL


12.50 BGL


5.50 BGL


9.50 BGL


9.50 BGL


13.50 BGL


47.90 BGL


15.90 BGL


21.90 BGL


31.90 BGL
23.90 BGL
Спестявате: 8.00 BGL


55.90 BGL


47.90 BGL


13.90 BGL


15.90 BGL


21.90 BGL


15.90 BGL


16.90 BGL


31.90 BGL
23.90 BGL
Спестявате: 8.00 BGL


35.90 BGL


23.90 BGL


31.90 BGL


55.90 BGL


5.50 BGL


5.00 BGL


51.90 BGL


31.90 BGL


23.90 BGL


21.90 BGL


20.90 BGL


21.90 BGL


21.90 BGL


5.50 BGL


5.50 BGL


5.50 BGL


5.50 BGL


5.50 BGL


10.50 BGL


5.50 BGL


10.50 BGL


10.50 BGL


13.50 BGL


14.50 BGL


21.50 BGL


19.90 BGL


16.50 BGL


23.50 BGL


13.50 BGL


15.50 BGL


8.50 BGL


58.00 BGL


15.90 BGL


27.90 BGL


43.90 BGL


8.50 BGL


6.50 BGL


6.50 BGL


8.50 BGL


3.50 BGL


3.50 BGL


3.50 BGL


6.50 BGL


6.50 BGL


5.50 BGL


6.50 BGL


5.50 BGL