Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Colour Mill – Pool Party Set – 6 x 20 ml

69,00 лв.

Постигнете безупречни, живи и красиви цветове в лятна гама върху вашите дизайни на торти, като използвате хранителните бои на маслена основа Pool Party Set на Color Mill.
Не съдържа E171.
Нетно съдържание: 6х20 мл.

Постигнете безупречни, живи и красиви цветове в лятна гама върху вашите дизайни на торти, като използвате хранителните бои на маслена основа Tropical Set на Color Mill.
Color Mill Oil Blends позволяват на цвета да се разпръсне във всяка част от богатата на мазнини среда, включително захарта, яйцата и маслото. Това е така, защото всички материали на водна основа са премахнати и заменени с масла, подходящи за печене и сладкиши, като тези масла се смесват много по-добре от геловете на водна основа.

За разлика от конвенционалните гел бои, Color Mill Oil Blend обича мазнините и маслата, намиращи се във вашето печиво, и ги използва, за да разпръсне оцветителя със специална формула. Това води до зашеметяващо живи, богати постоянни нюанси, които няма да избледняват. Работи особено добре в маслен крем, швейцарски меренг, шоколад, кексово тесто, ганаш и захарни пасти. Също така работи в пасти за цветя, гъмпейст, пасти за моделиране, марципан, смеси за торти, сладкиши, глазури, изомалт, гел за лепене, смеси за дантели за торти и др.

Не само вашите торти ще изглеждат страхотно, но Color Mill ще ви помогне и да получите повече цвят за вашите пари. Високата концентрация означава, че използвате много по-малко боя, отколкото обикновено, за да постигнете още по-ярки и цветни резултати. Имате нужда само от една малка капка, за да създадете желания нюанс – препоръчваме да използвате края на коктейлна пръчка.

Използването на повече капки ще увеличи интензивността на цвета, а на по-малко – ще създаде по-меки нюанси. Изграждайте цвета бавно, докато смесвате тестото, за да постигнете желания оттенък.

Бутилката се предлага с притискащ се капак на дозатора за по-голяма точност. Color Mill може да се разреди с алкохол, за да се получи ядивна боя. Моля, имайте предвид, че поради маслото в цветовете може да отнеме повече време от средното за изсъхване.

Създавайте красиви торти и сладкиши с гамата хранителни бои на маслена основа на Color Mill.
Цветове, включени в този комплект: лимон, бонбонено розово, лилаво, мента, синьо-зелено, небесно синьо.
100% оцветители на маслена основа.
Живи цветове.
UV и устойчива на избледняване формула.
Дълготраен.
Произведен със специализиран процес на микросмилане за създаване на цвят, който е без зърна и ивици.
Не съдържа E171.
Пакетът на този продукт съдържа следните езици: английски, немски и френски.

Инструкции:
Разклатете добре преди употреба.
Бъдете търпеливи, цветовете ще се развият с времето.
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина.

Максимална дозировка: 2,5 g/kg
Състав: овлажнител: E422, растително масло (рапично), емулгатор: E322, E433, оцветител: E102, E133, E120, E132, E151.

E102: може да има неблагоприятен ефект върху активността и вниманието при деца.

Нетно съдържание: 6х20 мл.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop