Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Colour Mill – Oil Blend – Fuchsia – 20 ml

13,50 лв.

Постигнете безупречни, живи и красиви цветове за вашите тортени дизайни с оцветителите за храна на маслена основа на Color Mill.
Съдържание: 20 мл.

3 налични

Постигнете безупречни, живи и красиви цветове за вашите тортени дизайни с оцветителите за храна на маслена основа на Color Mill.

Color Mill Oil Blends позволяват на цвета да се разпръсне във всяка част от богатата на мазнини среда, включително захарта, яйцата и маслото. Това е така, защото всички материали на водна основа са премахнати и заменени с масла, подходящи за печене и сладкиши; тези масла се смесват много по-добре от геловете на водна основа.

За разлика от конвенционалните гел бои, Color Mill Oil Blend обича мазнините и маслата, намиращи се във вашите творения, и ги използва, за да разпръсне оцветителя със специална формула. Това води до зашеметяващо живи, богати постоянни нюанси, които няма да избледняват. Работи особено добре в маслен крем, швейцарски меренг, шоколад, кексово тесто, ганаш и захарни пасти. Също така работи в пасти за цветя, гъмпейст, пасти за моделиране, марципан, смеси за торти, сладкиши, глазури, изомалт, гел за лепене, смеси за дантели за торти и др.

Не само вашите торти ще изглеждат страхотно, но Color Mill ще ви помогне да получите повече цвят и за вашите пари. Високата концентрация означава, че използвате много по-малко боя, отколкото обикновено, за да постигнете още по-ярки и цветни резултати. Имате нужда само от една малка капка боя, за да създадете желания нюанс – препоръчваме да използвате края на коктейлна пръчка.

Използването на повече капки ще увеличи интензивността на цвета и по-малко ще създаде по-меки нюанси. Изграждайте цвета бавно, докато смесвате тестото, за да постигнете желания оттенък.

Има над 50 различни цвята, от които да избирате, като всяка бутилка съдържа 20 мл.

Бутилката се предлага с притискащ се капак на дозатора за по-голяма точност. Color Mill може да се разреди с алкохол, за да се получи ядивна боя. Моля, имайте предвид, че поради маслото в цветовете може да отнеме повече време от средното за изсъхване.

Създавайте красиви торти и сладкиши с гамата оцветители за храни на маслена основа на Color Mill.
Цвят: фуксия.
100% оцветители на маслена основа.
Живи цветове.
UV и устойчива на избледняване формула.
Дълготраен.
Произведен със специализиран процес на микросмилане за създаване на цвят, който е без зърна и ивици.
Не съдържа E171.
Пакетът на този продукт съдържа следните езици: английски и немски.
Кошер сертифициран.

Инструкции:
Разклатете добре преди употреба.
Спокойно, цветовете ще се развият с времето.
Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от слънчева светлина.
Максимална дозировка: 1,42 g/kg
Съдържание: 20 мл.
Състав: овлажнител: E422, растително масло (рапично), оцветител: E120, E133, емулгатор: E322, E433.

Съдържа незначителни количества енергия, мазнини, въглехидрати, захари, протеини и сол.

Този продукт е: кошер сертифициран, подходящ за вегетарианци, подходящ за вегани.

Код: EUO20FUS Категории: , , Етикет: GTIN: 9359940000863

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop