Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Пекарска емулсия – Карамел – 118 мл

15,90 лв.

Тази карамелена емулсия за печене има прекрасен аромат на карамел. Добавете копринено-гладък, наситен карамелен вкус във вашите печива, глазури и други.
Без алкохол.
На водна основа.
Съдържание: 118 мл.

1 налични

Професионалните пекарски емулсии на LorAnn се отличават от концентрираните екстракти с богат, здрав и дълготраен аромат. Емулсиите са особено подходящи за използване в по-екстремни среди. Могат да се обработват при високи температури. Отличен избор за всякакви сладкиши, бисквити, мъфини, но също и за пълнежи, като глазура и десерти.

Тази карамелена емулсия за печене има прекрасен аромат на карамел. Добавете копринено-гладък, наситен карамелен вкус във вашите печива, глазури и други. Използвайте го точно както бихте направили с екстракт за печене карамел – с по-добри резултати!

Емулсиите са алтернативи на екстрактите на водна основа, без алкохол. Вместо да се използва алкохол, ароматът е микрокапсулиран в естествени стабилизатори и суспендиран във вода. Капсулирането позволява на аромата да не губи целостта си, когато е изложен на висока температура.

Деликатен вкус.
Без алкохол.
На водна основа.
Съдържание: 118 мл.
Състав: разтворител: E1520, вода, инвертна захар, естествени и изкуствени аромати, етанол, ксантанова гума.

Може да съдържа следи от: яйца, фъстъци, соя, мляко, серен диоксид и сулфити (E220-E228) в концентрации над 10 mg/kg или 10 mg/l, изразени като SO2.

Код: L0735 Категории: , Етикет: GTIN: 023535993739

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop