Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Метален резец – Камбанка в камбанка – 5 см

6,90 лв.

Метален резец – Коледна камбанка в камбанка – за оформяне на бисквитки и сладки, както и на марципан или фондан.

8 налични

Метален резец – Коледна камбанка в камбанка – за оформяне на бисквитки и сладки, както и на марципан или фондан.

Код: 103078 Категории: , , Етикет: GTIN: 4018598103078

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop