Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Метален резец – Звезда – 6 см

4,90 лв.

Метален резец – Звезда – за оформяне на бисквитки и сладки, както и на марципан или фондан.

1 налични

Метален резец – Звезда – за оформяне на бисквитки и сладки, както и на марципан или фондан. Размер: 6 см.

Код: 050105 Категории: , , Етикет: GTIN: 4018598050105

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop