Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Комплект торбички – Паяци за Хелоуин – 20 бр

7,50 лв.

Комплект торбички за храна, с дъно – деални за опаковане на бисквити, сладкиши и бонбони за Хелоуин. Опаковката съдържа 20 торбички.
Размер: 12,5 + 3 x 24h см.

3 налични

Комплект торбички за храна, с дъно – деални за опаковане на бисквити, сладкиши и бонбони за Хелоуин. Опаковката съдържа 20 торбички. Размер: 12,5 + 3 x 24h см.

Код: 0855936 Категории: , Етикет: GTIN: 8024622067458

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop