Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Комплект торбички – Мистична есен – 15 бр

6,50 лв.

Прозрачни торбички за бонбони, бисквитки и други и лакомства с елегантен есенен и Хелоуин дизайн.
15 бр торбички и 15 бр връзки. Размери: ширина: 15 см, дължина: 23.4 см.

7 налични

Прозрачни торбички за бонбони, бисквитки и други и лакомства с елегантен есенен и Хелоуин дизайн. 15 бр торбички и 15 бр връзки. Размери: ширина: 15 см, дължина: 23.4 см.

Код: 1912-0039 Категории: , Етикет: GTIN: 070896400390

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop