Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Комплект резци – Балерина и Туту – 2 бр

7,20 лв.

Комплект от 2 бр пластмасови резци, идеални за приготвяне на бисквити и сладки, солени, шоколадови и други сладки и солени лакомства!

1 налични

Комплект от 2 бр пластмасови резци, идеални за приготвяне на бисквити и сладки, солени, шоколадови и други сладки и солени лакомства! Размери: Балерина 6 x 9,5 x 2,2 h cm – Туту 9 x 6,5 x 2,2 h cm

Код: 0255206 Категории: , , Етикет: GTIN: 8024622069872

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop