Сладкарски консумативи и декорации

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Комплект мини резци – Великден – 6 бр

13,50 лв.

Комплект от 6 бр мини пластмасови резци – лице на зайче, камбанка, морков, зайче, пиленце и яйце – идеални за приготвяне на бисквити и сладки, солени, шоколадови и други сладки и солени лакомства!

2 налични

Комплект от 6 бр мини пластмасови резци – лице на зайче, камбанка, морков, зайче, пиленце и яйце – идеални за приготвяне на бисквити и сладки, солени, шоколадови и други сладки и солени лакомства! Размери: Лицена зайче: 3 x 4 x 2.2 h cm – Камбанка: 3.5 x 4 x 2.2 h cm – Морков: 2 x 4.5 x 2.2 h cm – Зайче: 2 x 4.5 x 2.2 h cm – Пиленце: 3 x 4 x 2.2 h cm – Яйце: 5.5 x 7,5 x 2,2 h cm

Код: 0255059 Категории: , Етикет: GTIN: 8024622069216

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop